Ma hajnalban megérkeztünk. Az uttal nem volt semmi gond, Isztambulon át vezetett ide. Turkish-sel jöttünk de soha rosszabbat! Fullos volt a kaja, kedves a kiszolgálás és még filmet is vetítettek. Igaz, hogy török és orosz szinkronnal, a mai napig nem értem, hogy az eredeti nyelvet miért nem hagyták rajta. Azért egy-két dolgot megértettem, no nem a törökből! 

A reptéren volt még egy kis izgalom, mert a nagyonsokadik kör után sem láttuk még feltünni a bőröndöket, de aztán szerencsére megjelentek. Nem jár minden nap Astanába a Turkish, szóval igen kellemetlen lett volna, ha lekésték volna Isztambulban a csatlakozást... Nameghát az uj bőröndöt rögtön elhagyni???

Odakint a szálloda embere várt minket - egy melegítős kazah ember. Egy lepukkant, ezeréves BMW-vel hozott el minket a hotelba. A várost csak kivilágítva láttuk, de azért elég durva, tele van felhőkarcoloval. Ami nagyon jopofa, hogy a zebrák előtt sárga lámpák vannak beépítve az aszfaltba, így már messziről látszik.

A szálloda millio szintes és sok épületből áll. Az én szobám az 5. emeleten van és hatalmas. Van LCD tévé is, de egyetlen csatorna van rajta beállítva... egy kazah.

Szóval olyan 5 körül sikerült lefeküdni, most 11:29 van itteni idő szerint. Nem sokat aludtam, forgolodtam, meg zugott valami a szobában, mostmár tudom hogy a hülye minibar az (nem Dometic) és melegem is volt.

Ma menni kell ki az LKZ-hoz, olyan 1 körül indulunk. Remélhetőleg már várnak és kedvesek is lesznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://kazahkaland.blog.hu/api/trackback/id/tr432404354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása