Hotelszoba

2010.10.28. 09:23

Miután az LKZ-s csaj közölte, hogy meetingje van/lesz/volt, ezért csak később tudunk menni  hozzájuk, szóval ha már így ránk szakadt a "sok" szabadidő, gondoltam írok a hotelről és a szobáról is.

Íme a hotel (forrás: Google Earth):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Régi, de jó. A lift enyhén zajos, és régimódi, de azért a célnak megfelel.

A szobám pont nem ide az utcafrontra néz, hanem oldalra (?) egy lakóház(?)ra. A két épület között parkoló és játszótér van. A szoba elég jól felszerelt: LCD tévé, minibár (üccsikkel, csokival, chips-szel), hatalmas kád, mérleg (!) - az ember nyomon tudja követni mennyit fogy a gyomorrontásaival, vasaló és vasalódeszka (hát ez sincs minden hotelban), széf a szekrényben. Mindamellett pedig a szoba nagyon tágas is. Az ágy jó nagy és kényelmes is, nem miatta nem tudtam aludni ma hajnalban(reggel/délelőtt).

Íme, képekben is (a képeket Szabitól nyultam):

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kazahkaland.blog.hu/api/trackback/id/tr812404518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása