Sátorozás

2010.10.28. 18:41

Ma délután várost néztünk, miután nem tudunk kimenni az LKZ-hoz, a csajszinak egész du meetingje volt. Jó sokat mentünk a jó büdös városban. Átmentünk a hídon az uj városrészbe, ahol mindenfelé csilli-villi, vadonás uj felhőkarcolok és egyéb csodaépítmények vannak. Egy ilyen "csodaépítmény" a sátor:

 

http://www.khanshatyr.com/

Ez egyébként azontul, hogy látványosság, bevásárló és szorakoztató központként funcionál. Kintről az ember nem is gondolná, hogy mekkora, de én csak ámultam és bámultam, hogy hol fér el ennyi üzlet ebben a sátracskában?? Na meg persze nem beszélve a komplett vidámparkról ami benne üzemel. A legfelső szint (elnézést, eggyel alatti szint) korlátja felett egy sinen közlekedik egy "hullámvasut":

 

A sátor csucsa alatt meg "szabadesős" "játék" van, bátrabbak ezt a budapesti vidámparkban is kipróbálhatták már (köztük énis - egyszer elég is volt).

A legfelső szinten egy aquapark kapott helyet... csuzdákkal, napozoágyakkal meg gyékénynapellenzővel... Gondoltátok volna, hogy ennyi minden elfér ebben a sátorban?

Azért akkor még sorolom, a teljesség igénye nélkül: az első két szinten ruhás boltokat láttam (Mango, Zara, Tom Tailor stb.). A harmadik szinten voltak az éttermek (gyorsak és kevésbé gyorsak) valamint egy kisebb játékterem. A negyedik szint a "vidámparki" részleg. Itt lehetett beszállni a sínautoba, volt gumiasztal, hajohinta, körhinta, bikalovaglás és már nem is tudom még mi minden... A legfelső szinten pedig az "aquapark" - sajnos ezt nem tudtuk közelebbről megnézni, mert le volt zárva a lépcső, így csak lentről láttuk a csuzdákat és napágyakat.

Ezután a kitérő után folytattuk a városnéző kalandot, amiről fogok majd fényképeket beszurni/feltölteni valahova, de igazából lövésem sincs, hogy mi micsoda. Ami biztos, hogy ez a Bayterek és a parlament  fehérház:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Most viszont jóéjt mindenkinek! 

A bejegyzés trackback címe:

https://kazahkaland.blog.hu/api/trackback/id/tr192406041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása